Προσωπικά Δεδομένα & Πολιτική Απορρήτου (GDPR)

Προσωπικά Δεδομένα & Πολιτική Απορρήτου (GDPR)

Στην Tech365 αποτελεί προτεραιότητα το θέμα της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των Ηλεκτρονικών Συναλλαγών. Γι αυτό τον λόγο, έχουμε λάβει τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να παρέχουμε  την μέγιστη δυνατή ασφάλεια στις αγορές μέσω της σελίδας μας. Όταν θα πραγματοποιήσετε μια αγορά από την σελίδα μας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων για να σας ενημερώνουμε σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες. Τα στοιχεία που εισάγει  ο χρήστης όταν  προβαίνει σε μια αγορά από την σελίδα https://tech365.gr, (Ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο κλπ.) που αφορούν τα  Προσωπικά Δεδομένα του εκάστοτε χρήστη, εισάγονται με  την ευθύνη του χρήστη σε σχέση με την ακρίβεια, εγκυρότητα, γνησιότητα, συνάφεια  των Προσωπικών Δεδομένων που γνωστοποιεί στην εταιρεία.

Η τήρηση του απορρήτου των συναλλαγών είναι αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου).

Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που εδόθη από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

 

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπό μας για τη διαχείριση των περιόδων σύνδεσης, για την παροχή εξατομικευμένων ιστοσελίδων και για την προσαρμογή διαφημιστικού και άλλου περιεχομένου ώστε να αντικατοπτρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας. Επίσης τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συντάξουμε ανώνυμες, αθροιστικές στατιστικές που μας επιτρέπουν να αντιληφθούμε πώς το κοινό χρησιμοποιεί τον ιστότοπό μας και βοηθούν να βελτιώσουμε τη δομή και το περιεχόμενό του. Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τις πληροφορίες αυτές. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης για να απορρίψετε ορισμένα ή και όλα τα cookies. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της χρήσης cookies και εάν επιλέξετε την απόρριψη των cookies, αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες.