Οδηγίες για έκδοση τιμολογίου βάση ΠΟΛ 1150 άρθρο 39Α

Οδηγίες για έκδοση τιμολογίου βάση ΠΟΛ 1150 άρθρο 39Α

Η έκδοση παραστατικού απαλλασσόμενου φ.π.α ισχύει μόνο για αγορά Laptop, tablet, Κινητών τηλεφώνων & κονσόλες ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

Η διαδικασία έκδοσης τιμολογίου με βάση την ΠΟΛ 1150 άρθρο 39Α είναι η εξής:

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, λαμβάνετε email με τις πληροφορίες της παραγγελίας, και με τα στοιχεία τα οποία καταχωρήσατε.

Επικοινωνείτε μαζί μας μέσω mail στο mail info@tech365.gr είτε τηλεφωνικά στο 2321 210410.

Στην συνέχεια θα πρέπει να μας αποστείλετε με mail τα παρακάτω έγγραφα.

  1. Τα στοιχεία μητρώου επιχείρησης απευθείας από το taxis.net σε αρχείο .pdf με αναγραφόμενη ημερομηνία ίδια με την ημερομηνία της παραγγελίας σας.
  2. Πιστοποιητικό εκπροσώπησης (ΓΕΜΗ ή άλλο) – δεν απαιτείται για ατομική επιχείρηση
  3. Η αστυνομική ταυτότητα του νόμιμου εκπροσώπου της επιχείρησης
  4. Σε περίπτωση παραλαβής από το κατάστημα, από άτομο διαφορετικό του νόμιμου εκπροσώπου της επιχείρησης, είναι απαραίτητη η αποστολή εξουσιοδότησης με επικυρωμένο το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα.

Στην συνέχεια το λογιστήριο της εταιρίας μας αφού ελέγξει τα έγραφα τα οποία μας έχετε αποστείλει, εκδίδει το παραστατικό της παραγγελίας σας και συσκευάζεται προς αποστολή.

Παρακαλούμε να μην προβείτε σε οποιαδήποτε κατάθεση πριν σας ενημερώσουμε για το αποτέλεσμα του ελέγχου των εγγράφων σας.

Η πληρωμή στην περίπτωση έκδοσης τιμολογίου με βάση την ΠΟΛ 1150 γίνεται με κατάθεση από τον λογαριασμό της εταιρείας η με την χρεωστική/πιστωτική κάρτα της εταιρίας.

Με την ολοκλήρωση της μεταφοράς, μας αποστέλλετε με mail το αποδεικτικό κατάθεσης , στο οποίο αναγράφεται καθαρά ο λογαριασμός σας όπως επίσης και ο κύριος δικαιούχος του λογαριασμού σας.

Tech365